Surpriză de proporții! Mircea Badea se pregătește de o nouă provocare în televiziune

Publicat: 29 feb. 2024, 23:59, de Cezar Andrei, în SPORT , ? cititori
Surpriză de proporții! Mircea Badea se pregătește de o nouă provocare în televiziune

Bombă pe piața media din România! Mircea Badea se pregătește de o nouă provocare în carieră. Cunoscutul realizator TV ar urma să fie desemnat comentator special al curselor de Formula 1.

Antena 1 și Antena 3 au anunțat, în urmă cu câteva zile, că au obținut drepturile de transmitere pentru calificările și cursele de Formula 1, pentru următorii trei ani. Astfel, începând din acest weekend, cursele din Marele Circ vor putea fi văzute la cele două posturi TV.

Mircea Badea se pregătește de o nouă provocare în televiziune

Odată cu aceast uriașă mutare de pe piața media, Antena 1 mai pregătește o surpriză pentru fanii celei mai urmărite competiții din lume. Mai exact, se pare că Mircea Badea va fi comentatorul special al curselor de Formula 1. El va fi invitatul lui Cătălin Cedric Ghigea, cel care este ”titularul” postului din Băneasa pentru acest sezon de curse, conform Fanatik.

Voi comenta Formula 1 la Antena începând cu acest weekend. Am vorbit, ne-am înțeles, am bătut palma. (…) Ca voi, am fost telespectator al F1 pentru cel puțin 25 de ani și nu am ratat nicio cursă (unele le-am vazut înregistrate). De mulți ani am și abonament la F1TV. În fiecare zi citesc cel puțin 1.5 ore despre F1”, a spus Cătălin Cedric Ghigea, conform gsp.

Formula 1 debutreză în acest weekend, la Antena 1

Pasiunea lui Mircea Badea pentru sport este cunoscută, dar acesta a făcut mai mult comentarii legate de sporturile de contact, fie că vorbim de MMA sau de box.

Citește și: Cine l-a angajat pe Mircea Badea în presă, în ’92: „Eu am crezut că mă duc să fiu bodyguard”

Antena 1 va fi prima dintre cele două televiziuni care va transmite live Formula 1 în acest sezon. Vineri, 1 martie, postul de televiziune generalist va transmite, în direct, din Bahrain, calificările pentru primul mare premiu al anului 2024. Cursa este programată pentru sâmbătă, 2 martie, de la ora 17:00.

Antena 3, în schimb, va transmite pe 8 martie calificările din Arabia Saudită. Marele premniu al Arabiei Saudite urmează să fie transmis de același post sâmbătă, 9 martie.