Surpriză: Liderul bisericii din Republica Moldova, la cumpărături în România. De cine era însoțit

Mitropolitul Vladimir al Chișinăului și Întregii Moldove, liderul bisericii din Republica Moldova subordonate canonic Rusiei, a fost surprins la cumpărături într-un magazin din România.

ÎPS Vladimir purta haine civile și era însoțit de o femeie, potrivit imaginilor TV8.

Fotografiile ar fi fost făcute săptămâna trecută, la Gura Humorului, și îl arată pe mitropolitul Vladimir, alături de o femeie, așteptând la casa unui supermarket pentru a-și plăti cumpărăturile.

Mai multe anchete jurnalistice

Mitropolia Moldovei este una dintre cele mai bogate instituții din stânga Prutului, iar proprietățile și viața privată a lui ÎPS Vladimir în compania unor doamne în destinații de lux au fost vizate de mai multe anchete jurnalistice.

Mitropolitul Vladimir s-a născut în regiunea Cernăuți, în 18 august 1952, însă și-a început cariera preoțească la Smolensk, în Rusia. În 1981 a absolvit Seminarul Teologic din Moscova, iar în 1989 Academia Teologică din Moscova.

Arhimandritul Vladimir, la acea vreme secretar al Direcției Eparhiale Cernăuți, a fost ales episcop al Chișinăului și Moldovei prin voința Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Pimen, precum și a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse din 7 iulie 1989. Se întâmpla chiar în perioada mișcărilor de renaștere națională în Basarabia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...