Surpriză: Liderul bisericii din Republica Moldova, la cumpărături în România. De cine era însoțit

Mitropolitul Vladimir al Chișinăului și Întregii Moldove, liderul bisericii din Republica Moldova subordonate canonic Rusiei, a fost surprins la cumpărături într-un magazin din România.

ÎPS Vladimir purta haine civile și era însoțit de o femeie, potrivit imaginilor TV8.

Fotografiile ar fi fost făcute săptămâna trecută, la Gura Humorului, și îl arată pe mitropolitul Vladimir, alături de o femeie, așteptând la casa unui supermarket pentru a-și plăti cumpărăturile.

Mai multe anchete jurnalistice

Mitropolia Moldovei este una dintre cele mai bogate instituții din stânga Prutului, iar proprietățile și viața privată a lui ÎPS Vladimir în compania unor doamne în destinații de lux au fost vizate de mai multe anchete jurnalistice.

Mitropolitul Vladimir s-a născut în regiunea Cernăuți, în 18 august 1952, însă și-a început cariera preoțească la Smolensk, în Rusia. În 1981 a absolvit Seminarul Teologic din Moscova, iar în 1989 Academia Teologică din Moscova.

Arhimandritul Vladimir, la acea vreme secretar al Direcției Eparhiale Cernăuți, a fost ales episcop al Chișinăului și Moldovei prin voința Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Pimen, precum și a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse din 7 iulie 1989. Se întâmpla chiar în perioada mișcărilor de renaștere națională în Basarabia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...