SURSE: Cine este primul deputat liberal care imită gestul lui Orban și va demisiona din grupul parlamentar PNL

După ce Ludovic Orban a demisionat din grupul parlamentar al liberalilor, spun surse politice că și alți deputați și senatori liberali ar urma să demisioneze din grupul parlamentar PNL. Primul deputat liberal care îl va urma pe fostul președinte PNL este Antonel Tănase, fost secretar general al Guvernelor Orban.

Antonel Tănase a declarat că numărul parlamentarilor liberali care se vor dezafilia va fi „categoric” suficient de mare pentru a forma grupuri parlamentare proprii în Camera Deputaților și Senat.

Sper că din ce în ce mai mulți vom face acest pas”, a menționat liberalul. Antonel Tănase a scris pe Facebook: “Toată viața am fost liberal. Și atâta timp cât am și voi avea curajul să mă numesc astfel, nu voi susține niciun proiect, niciun legământ, nicio învoială, nici măcar de conjunctură, cu singurul partid cu filieră fesenisto-comunistă care a mâncat de vie această țară, PSD. Este sub demnitatea mea umană să aprob orice pact pe care Partidul Național Liberal l-ar putea face cu cei care au sărăcit și îndobitocit acest popor. Rămân fidel principiilor și valorilor mele, nu voi trăda electoratul liberal care m-a mandatat cu încredere, nu mă dezic de ideologia liberală și cred în continuare că România va evolua doar prin reforme și planuri serioase de dezvoltare. Susțin liberalismul până la capăt și nu îi voi dezamăgi vreodată pe românii care au crezut în mine, votând șmecherește și lichelește un guvern minoritar PNL manevrat și controlat de PSD. Niciodată despre mine nu se va spune “uselist”. Am făcut și poate voi mai face greșeli, dar nu aceasta. Să ne reauzim sănătoși!”

PNL a intrat într-o aventură politică din care nu vedem un final, adică nici măcar eșecul nu-l putem anticipa. Nu se poate anticipa nimic. Soluțiile, deciziile, se schimbă de mai multe ori pe zi, ședințele de BPN în care ar trebui să se dezbată, pentru că avem oameni cu experiență, totuși, durează câteva minute, adică totul este o chestiune formală în care trebuie să implementăm niște decizii servite”, a mai declarat Antonel Tănase marți la Palatul Parlamentului. Surse politice spun că după Antonel Tănase, cel puțin 2 senatori și alți 6 deputați PNL vor părăsi și ei grupul parlamentar PNL în următoarele zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...