SURSE: Noul premier al României va fi Nicolae Ciucă!

Negocierile dintre social-democrați și liberali au atins un prim punct de înțelegere, surse politice au declarat pentru Puterea.ro că cele două partide au ajuns la un acord în ceea ce privește noul premier. Nicolae Ciucă va fi prim-ministrul României în noua guvernare.

Surse politice au declarat pentru Puterea.ro că PSD și PNL au ajuns la un acord în ceea ce priveșre poziția de premier, acord girat de președintele Klaus Iohannis. Mai exact, noul guvern îl vor avea în postura de prim-ministru pe Nicolae Ciucă, fostul ministru al Apărării. Surse din Partidul Național Liberal au declarat pentru Puterea,ro că negocierile au pornit cu propunerea pe masă a liberalilor ca Florin Cîțu să fie noul premier, refuzată de PSD, dar acceptată de UDMR. PSD și PNL au convenit ca Nicolae Ciucă să fie noul premier al României, liberalii, cedându-le social-democraților Ministerul Transporturilor în schimb.

4 COMENTARII

 1. Grapini a făcut circ in avionul de Bruxelles. S-a apucat sa ii întrebe pe călători ce i-ar spune președintelui Johannis „dacă aţi fi fată in faţă”
  Ea i-a cerut lui Klaus Johannis sa îl desemneze pe Marcel Ciolacu pentru funcția de prim-ministru.
  O bătaie de joc la adresa cetățenilor români sau ticăloșea PSD-lui renaște prin vocea „Europarlamentarul Maria Grapini”

 2. Ce plănuiește Putin? Trupele ruse marșează la granița cu Ucraina. NATO observă mișcări neobișnuite de trupe ale Rusiei la granița cu Ucraina. Președintele Vladimir Putin o cântărește perfect. Vladimir Putin: Rusia oferă ajutor pentru Alexandru Lukașenko și Belarus. În ultimele săptămâni, au fost observate concentrări de trupe „mari și neobișnuite” în apropierea granițelor, a declarat secretarul general Jens Stoltenberg luni (15 noiembrie) în marja unei întâlniri cu ministrul de externe ucrainean Dmytro Kuleba la Bruxelles.
  Orice altă provocare sau acțiune agresivă a Rusiei ar fi îngrijorătoare, a avertizat norvegianul. NATO monitorizează situația foarte atent.

  Moscova s-a referit apoi la presupuse manevre militare. Putin a spus că nu este interesat de agravarea situației din regiunea Mării Negre. De aceea, de exemplu, el a respins propunerea ministerului său apărării de a organiza exerciții militare acolo ca răspuns la activitățile NATO, a spus Putin într-un interviu acordat radiodifuzorului Rossiya-1 .

 3. Cabinetul olandez pregătește introducerea de pedepse severe pentru cei nevaccinati. Persoanele nevaccinate vor fi, prin urmare, împinse necruțător într-un colț până când vor face „alegerea corectă”, „pe deplin voluntar”.
  Prim-ministrul olandez în exercițiu Rutte și viceprim-ministrul și ministrul Sănătății Hugo de Jonge din cabinetul interimar al țării au făcut pregătiri pentru introducerea unui sistem de apartheid în sănătate 2G. Radiodifuzorul de stat NOS a vorbit anterior cu „Insiders de la Haga”, care au susținut că în trei săptămâni va fi introdus un sistem discriminatoriu, astfel încât să nu mai fie posibil ca persoanele nevaccinate să primească un cod QR cu un test negativ. Știrile despre măsurile stricte Corona care au fost scurse în ultimele zile s-au dovedit a fi corecte.
  Deputatul Van Bijnen este, desigur, foarte mulțumit de adoptarea moțiunii sale. El a cerut, de asemenea, un vot prin apel nominal, deoarece știa că vor exista opinii diferite în cadrul mai multor partide. „De asemenea, cred că este bine și important ca fiecare membru al parlamentului să își poată urmări propria conștiință în chestiuni de principiu ca acesta. Pentru a putea face o evaluare personală”, a spus Van Bijnen.

 4. (Bloomberg) — Un test anti-satelit rusesc a distrus luni un satelit, aruncând resturi pe orbită și punând în pericol Stația Spațială Internațională și cei șapte ocupanți ai săi, potrivit Departamentului de Stat al SUA.

  Testul rusesc a generat peste 1.500 de bucăți de resturi și sute de mii de bucăți mai mici care acum amenință interesele tuturor națiunilor, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price, la o conferință la Washington.

  „Comportamentul periculos și iresponsabil al Rusiei pune în pericol sustenabilitate pe termen lung a spațiului nostru cosmic și demonstrează în mod clar că pretențiile Rusiei de a se opune armelor și armonizării spațiului sunt necinstite și ipocrite”, a spus Price.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...