Surse: Ștefan Paraschiv va fi noul director general al Metrorex

Metrorex are de astăzi un nou Consiliul de Administrație, anunțat oficial de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Din cadrul CA va fi ales și viitorul director general, anume Ștefan Paraschiv, conform informațiilor pe surse ale Puterea.ro.

„Ştefan Paraschiv a fost între 2017 şi 2020 preşedinte al CA Romaero. Are o experienţă de 15 ani în strategii de afaceri, leadership şi managementul vânzărilor, pentru companii din ţară şi din străinătate. Absolvent de ASE, are studii perfecţionate în străinătate”, se arată în comunicatul Ministerului referitor la componența Consiliului de Administrație.

Conform Linkedin. Ștefan Paraschiv a fost, înainte de Romaero, Senior Busienss Advisor la Horvath & Partners Management Consultants, dar a lucrat, din 2013 la propria companie de consultanță.

După ce a finalizat liceul B.P. Hasdeu din Buzău și și-a luat licența în Business Administration la ASE, Paraschiv a făcut și un masterat la Tiffin University din SUA, între 2008 și 2010.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...