A fost ales noul Consiliu de Administrație al Metrorex SA

Membrii noului Consiliu de Administrație al Metrorex SA sunt Jida Mihail, Ștefan Paraschiv, Razvan Andrei Terecoasă, Mihaela Urzica, Adrian Gabriel Dumitru, despre care însă nu se știe la ora actuală care este pregătirea lor în domeniu.

Cert este că noul Consiliu de Administrație are de gestionat o situație tensionată cu sindicatele din Metrorex și de asemenea trebuie să găsească o soluție pentru gestionarea spațiilor comerciale de la metrou.

Reamintim că în ultima ședință a fostului Consiliu de Administrație au fost luate mai multe decizii în legătură cu verificarea siguranței spațiilor comerciale dar și în ceea ce privește gestionarea acestora.

Mai exact, CA a decis că vor fi scoase la concurs mai multe funcții de conducere, printre care și cea de Director Comercial. Consiliul de Administrație cerea ca în special la concursul pentru această poziție să poată participa inclusiv candidați din afara Metrorex. Coroborat cu faptul că managementul solicita la data respectivă și un control ISU la toate spațiile comerciale ale Metrorex pentru a stabili dacă sunt respectate normele de siguranță, ducea la concluzia că sindicatul ar fi putut pierde controlul asupra spațiilor comerciale.

Rămâne de văzut dacă noul Consiliu de Administrație va continua să urmărească aceste măsuri sau dacă le va abandona.

Consiliul de Administrație trebuie să numească și un nou Director General pentru Metrorex, în condițiile în care, după demisia fostului Director General, Gebriel Mocanu, actuala conducere este asigurată acum, interimar, prin preluare de atribuții de Mariana Miclăuș.

Tot în precedenta ședință a fostului CA Metrorex s-a decis ca persoana care asigură interimar, prin preluare de atribuții conducerea Metrorex, să nu mai beneficieze de sporul de 30%. Și aici rămâne de văzut dacă noul Consiliu de Administrație al Metrorex S.A. va menține sau nu această măsură.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...