Directorul General interimar Metrorex a demisionat

Directorul General al Companiei Metrorex, Gabriel Mocanu, a demisionat din funcție. Postul va fi preluat interimar de către Mariana Miclaus, conform surselor Puterea.ro.

Potrivit acelorași surse, Mariana Miclaus va primi o delegare de atribuții. Fostul director, Gabriel Mocanu, urmează să revină la conducerea Direcţiei de Infrastructură de la Metrou. Mariana Miclaus s-a mai aflat și în trecut la conducerea Companiei Metrorex. Încă nu este clar pentru ce perioadă va ocupa Mariana Miclaus această funcție.

Demisia directorului general vine după ce, ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a criticat în repetate rânduri conducerea Metrorex pentru majorările salariale ale angajaților în plină criză provocată de pandemia de coronavirus.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...