Susținătorii lui Putin de la Roma au spus că Zelenski e „clovn, marionetă a americanilor, dependent de cocaină”

Nu numai la Moscova s-a sărbătorit ziua de 9 mai, Ziua Victoriei împotriva nazismului, ci și la Roma. În jur de o sută de oameni s-au adunat și au manifestat în Piazza San Giovanni, punctând, astfel, victoria sovieticilor din cel de-al doilea război mondial împotriva Germaniei naziste.

Dar demonstrația s-a vrut și o susținere a lui Vladimir Putin – pe care l-au numit „eliberator de fascism și nazism” și a „operațiunii sale militare” de denazificare a Ucrainei.

Și, în timp ce despre Putin demonstranții au spus că e cel mai bun om din lume, că protejează lumea și că va termina cu toți nazi-fasciștii din Ucraina, creați și antrenați de americani, pe Zelenski l-au numit „clovn, marionetă a americanilor, dependent de cocaină”.

Manifestanții au mai declarat că „războiul a fost început de americani în 2014 cu lovitura de stat din Piața Maidan din Kiev. Au provocat război civil în Donbass, cu peste 15.000 de morți în opt ani. Și lumea a tăcut, pentru că există prea multă propagandă americană”.

3 COMENTARII

 1. Un om de știință rus care a primit un inginer ucrainean în casa ei a povestit cum femeile au devenit bune prietene de când s-au găsit pe Facebook.

  Dr Valentina Erastova, 34 de ani, s-a născut la Moscova, dar locuiește în Marea Britanie de la vârsta de 16 ani și predă Chimie la Universitatea din Edinburgh.

  https://www.zenger.news/2022/05/04/russian-scientist-becomes-friends-with-ukrainian-engineer-she-welcomed-into-her-home/

  „Mă simt de parcă sunt într-un film.

  „Oamenii aud atât de multe lucruri rele despre Homes for Ukraine, dar noi nu am avut o experiență proastă.

  „Ucrainenii nu vor să se simtă refugiați, ei vor să facă parte din societate.

  „Sunt atât de recunoscător Regatului Unit și iubirii mele Valentina, pentru tot acest ajutor, sprijin și înțelegere.

 2. VLADIMIR Putin a avut astăzi parada victoriei piratată în mod umilitor cu un mesaj în care le spunea rușilor că au sânge ucrainean pe mâini.

  https://www.the-sun.com/news/5295036/putins-victory-day-parade-coverage-hacked-2/

  Numele fiecărui program TV a fost schimbat în: „Sângele miilor de ucraineni și a sutelor de copii lor este pe mâinile tale. Televiziunea și autoritățile mint. Nu războiului.”

  Acesta vine în momentul în care Putin a vorbit la evenimentul care marchează aniversarea victoriei Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în al Doilea Război Mondial.

  În discursul său, tiranul rus a susținut că războiul din Ucraina a fost necesar deoarece Occidentul „se pregătea pentru invadarea pământului nostru, inclusiv a Crimeei”.

 3. Merită oare împărtășirea de către SUA a informațiilor militare cu Ucraina riscul de a-l inflama și mai mult pe Putin?
  Statele Unite au furnizat informații care i-au ajutat pe ucraineni să vizeze și să omoare mulți dintre generalii ruși care au murit în acțiune în războiul din Ucraina. Sprijinul serviciilor de informații americane pentru ucraineni a avut un efect decisiv asupra câmpului de luptă, confirmând țintele identificate de armata ucraineană și îndreptându-l către noi ținte. Fluxul de informații acționabile privind mișcarea trupelor ruse pe care America l-a oferit Ucrainei are puține precedente.
  Ajutorul de țintire face parte dintr-un efort secret al administrației președintelui american Joe Biden de a furniza informații secrete în timp real Ucrainei. Aceste informații includ și mișcările de trupe rusești anticipate, obținute din evaluările recente ale SUA cu privire la planul secret de luptă al Moscovei pentru luptele din regiunea Donbas din estul Ucrainei.

  Susținătorii lui Putin de la Roma au spus că Zelenski e „clovn, marionetă a americanilor, dependent de cocaină”

  Zelenski e un Clovn ? Fără intervenția acestui acestui clovn… România-Polonia era făcută praf si pulbere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...