Sute de tineri prinși cu droguri la festivalurile de pe litoral

Peste o sută de persoane au fost depistate, în ultimele zile, în Constanţa, în timp ce aveau asupra lor droguri pe care încercau să le vândă turiştilor aflaţi în Mamaia, Costineşti sau Vama Veche. Polițiștii Antidrog şi procurorii DIICOT au intrat pe fir.

Un bărbat de cetățenie străină a fost prins în timp ce vindea 50 de comprimate de ecstasy la unul dintre festivalurile de la malul mării.

Ulterior, polițiștii împreună cu procurorii DIICOT au efectuat o percheziție domiciliară în stațiunea Mamaia. În urma percheziției au fost descoperite și ridicate 141 de comprimate ecstasy, 26 de grame de coaină, trei grame de ecstasy, 85 de grame de canabis, cinci grame de ketamine și două grame de rezină de canabis.

Drogurile ar fi urmat să fie vândute participanților de la festivalul ce s-a desfășurat în stațiunea Mamaia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...