Tânăr reţinut după ce ar fi agresat sexual femei pe stradă în București

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de polițiștii din Sectorul 4 al Capitalei, după ce acesta ar fi comis infracțiuni de agresiune sexuală.

Una din plângeri a fost făcută de o femeie de 34 de ani, care a sunat luni la 112 şi a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, un bărbat necunoscut a atins-o într-o zonă intimă, după care a fugit.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, iar în urma investigaţiilor efectuate l-au identificat pe făptuitor, un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Tânărul este cercetat şi într-un alt dosar penal tot pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza Sectorului 4, ar fi agresat sexual, în acelaşi mod, o altă femeie, de 25 de ani, informează Agerpres.

Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...