Înregistrare dubioasă cu George Simion: ”Primiți-i pe toți în partid, indiferent că sunt escroci!” Replica lui Tănasă

Publicat: 05 mart. 2024, 07:30, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Înregistrare dubioasă cu George Simion: ”Primiți-i pe toți în partid, indiferent că sunt escroci!” Replica lui  Tănasă

Liderul AUR, George Simion, ar fi fost înregistrat făcând câteva declarații foarte controversate. Dan Tănasă spune că acestea sunt generate de AI.

O înregistrare explozivă care îl implică pe George Simion, liderul AUR, stârnește valuri pe internet. Cu toate acestea, Dan Tănasă vine cu o teorie surprinzătoare, afirmând că înregistrarea ar putea fi generată cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

Realitatea PLUS susține că a obținut o înregistrare în care președintele AUR, George Simion, proclamă că partidul are nevoie de noi membri, indiferent de istoricul lor, pentru a putea concura cu PSD și PNL. Simion pare să deschidă larg ușile partidului său, declarând că sunt bineveniți chiar și escrocii. În replică la aceste dezvăluiri explozive, Dan Tănasă a declarat la Realitatea PLUS că partidul nu recunoaște autenticitatea înregistrării, sugerând că aceasta ar fi fost generată cu ajutorul tehnologiei AI.

„Transmit un apel prin intermediul acestei înregistrări să primiți toată lumea. Avem alegeri în iunie, septembrie și decembrie. Avem nevoie de fiecare persoană; oricine nu candidează pentru PNL sau PSD este binevenit.

Pentru primării și președinții de consilii județene, vom încerca să atragem oameni care să sporească susținerea partidului. Nu mă interesează trecutul lor. Primiți-i pe toți, indiferent de îndoielile pe care le aveți despre ei, indiferent dacă sunt escroci, țineți-i sub observație, dar primiți-i pe toți. Pentru că anul acesta se termină în decembrie, nu în iunie, și avem nevoie de fiecare vot pentru a învinge PSD și PNL, pentru ca PSD-PNL-UDMR să nu mai poată obține 50%,” spune George Simion în înregistrarea controversată.

Dan Tănasă de la AUR neagă autenticitatea înregistrării

„Eu nu am confirmat și nimeni din AUR nu a confirmat autenticitatea acestei înregistrări. Dacă doriți, pot face și eu o înregistrare cu vocea mea în care susțin Ținutul Secuiesc. Nu există așa ceva, atâta timp cât nu aveți o confirmare din partea lui Simion sau a alianței.

Repet, vă pot face o înregistrare pentru platformele de inteligență artificială, un clip în care Simion îndeamnă la votarea PSD,” a declarat Dan Tănasă.