Tănase Stamule, joker-ul lui Orban din Primăria Capitalei

Fostul lider PNL, Ludovic Orban, controlează cam tot ce mișcă în Primăria Capitalei, prin intermediul unei ”săgeți”, iar Nicușor Dan nu mișcă în front în fața celor doi.

Edilul general al Capitalei, Nicușor Dan, este controlat non stop de fostul lider PNL Ludovic Orban prin intermediul unui personaj extrem de controversat. Omul lui Orban care dă dispoziții lui Nicușor Dan este fostul consilier al liderului PNL, Tănase Stamule.

Acesta este în Primăria Capitalei ca la el acasă, iar Nicușor Dan nu mișcă-n front în fața acestuia. De fapt, directorii din Primăria Capitalei care nu răspund la comenzile lui Tănase Stamule sunt executați imediat. Ultimul care a fost dat afară din Primăria Capitalei a fost directorul Eugen Davidescu care n-a marșat la ofertele și indicațiile lui Tănase Stamule, fapt pentru care imediat a fost zburat din insituție de Nicușor Dan.

Poate, totuși, se va sesiza cineva din DNA ca să stopeze elanul și combinațiile lui Stamule din Primăria Capitalei?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...