Țara care a administrat un miliard de doze de vaccin împotriva Covid-19

De la debutul campaniei de vaccinare anti-coronavirus și până în prezent, India a administrat 1 miliard de doze de ser anti-Covid.

Potrivit Guvernului citat de AFP, aproximativ trei sferturi dintre adulţii din India, o ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, au fost vaccinaţi cu o doză de vaccin anti-Covid, iar aproximativ 30% dintre indeni au fost vaccinaţi complet.

India a înregistrat în aprilie un vârf important – 400.000 de îmbolnăviri şi 4.000 de morţi din cauza Covid-19 pe zi -, numeroase spitale erau incapabile să facă faţă valului, iar crematoriile au fost depăşite.

Numărul cazurilor de Covid-19 a scăzut între timp puternic – la mai puţin de 15.000 de îmbolnăviri pe zi -, iar majoritatea activităţilor a revenit la normal.

India a devenit a doua ţară care a administrat un miliard de doze de vaccin împotriva covid-19, după China – care a administrat peste 2,4 miliarde de doze de vaccin anticovid, potrivit Guvernului de la Beijing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...