Țara care a administrat un miliard de doze de vaccin împotriva Covid-19

De la debutul campaniei de vaccinare anti-coronavirus și până în prezent, India a administrat 1 miliard de doze de ser anti-Covid.

Potrivit Guvernului citat de AFP, aproximativ trei sferturi dintre adulţii din India, o ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, au fost vaccinaţi cu o doză de vaccin anti-Covid, iar aproximativ 30% dintre indeni au fost vaccinaţi complet.

India a înregistrat în aprilie un vârf important – 400.000 de îmbolnăviri şi 4.000 de morţi din cauza Covid-19 pe zi -, numeroase spitale erau incapabile să facă faţă valului, iar crematoriile au fost depăşite.

Numărul cazurilor de Covid-19 a scăzut între timp puternic – la mai puţin de 15.000 de îmbolnăviri pe zi -, iar majoritatea activităţilor a revenit la normal.

India a devenit a doua ţară care a administrat un miliard de doze de vaccin împotriva covid-19, după China – care a administrat peste 2,4 miliarde de doze de vaccin anticovid, potrivit Guvernului de la Beijing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...