Țara în care tot mai multă lume dorește să știe dacă are anticorpi

The Wall Street Journal observă că, cel puțin în Statele Unite, „tot mai multă lume dorește să știe dacă are anticorpi”. Cotidianul notează că „asemenea teste i-ar ajuta oameni să decidă ce măsuri de precauție ar putea lua”.

Numai că, potrivit aceluiași ziar, „medicii afirmă că ar fi mai bine ca oamenii să nu încerce așa ceva”. Un alt ziar american, The New York Times, susține că, totuși, „testele ar avea un rol important pentru a se reduce răspândirea coronavirusului” și consideră că, „de Crăciun și de Anul Nou, asemenea teste ar trebui să se facă mai ușor”.

Și poate tocmai de aceea, făcând referire la Ziua Recunoștinței, sărbătoarea favorită a americanilor, titlul articolului din The Wall Street Journal este „Curcan fără covid”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...