Tăriceanu, mesaj la cinci ani de la tragedia din Colectiv: Am sperat ca lucrurile să se schimbe

Astăzi se împlinesc cinci ani de la tragedia de la Colectiv, clubul în care 64 de tineri au murit, iar cel de-al 65-lea s-a sinucis din cauza gravelor arsuri. Călin Popescu Tăriceanu spune că la cinci ani după această tragedie, „avem în fiecare zi câte un Colectiv”.

„În fiecare zi 100 de români pierd lupta cu coronavirusul într-un sistem medical la fel de neprietenos, în ciuda medicilor care, ca și atunci, fac și acum adevărate acte de eroism”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

„Tragedia Colectiv este folosită în scopuri electorale”

Politicianul spune că tragedia din Colectiv este folosită în scopuri electorale.

„Atunci dl Iohannis a folosit tragedia pentru a forța demisia unui Prim-ministru care în momentul accidentului era în vizită oficială în SUA! Plecarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria nu a fost o recunoaștere a vreunei vinovății, ci strigătul că ceva trebuie să se schimbe. Acum, același domn Iohannis, așteaptă câteva săptămâni pentru a promulga legea care permite plata pe viață a tratamentului pentru victimele Colectiv. De ce nu a făcut-o în secunda următoare în care a primit legea de la Parlament? Ca să o folosească politic! Ca să îi păcălească pe oameni că legea i se datorează! Ca să mai ia niște voturi pentru partidul lui!

Este o zi tristă! Pentru că, în loc să-i comemorăm pe cei dispăruți și să ne asigurăm că așa ceva nu se va mai întâmplă, asistăm neputincioși la transformarea memoriei lor în campanie electorală pentru Iohannis și partidul lui!”, a mai scris Tăriceanu.

Citește și:

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole