Tătaru face dezvăluiri despre vaccinul COVID

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că în condiţiile în care se vor respecta în continuare regulile de protecţie sanitară impuse de autorităţi, în sezonul de toamnă care urmează se va lua o decizie legată de vaccinul COVID.

Ministrul a adăugat că este necesarsă se țină cont de începerea şcolii, revenirea din concedii şi alegerile locale în România se va înregistra doar „o creştere uşoară” a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus, adăugând că în caz contrar vor apărea focare de COVID-19 şi transmitere accentuată în comunitate.

Acesta a declarat că dacă respectăm acele reguli, normele de aplicare, vom avea o creştere uşoară. „În condiţiile în care nu se vor respecta acele reguli vom vedea constituire de focare şi o transmitere accentuată în comunitate”, mai spus Tătaru. „Eu sper că au înţeles ceva din aceste luni şi după o vară în care am trăit libertatea să revenim şi la locurile de muncă, să revenim şi la şcoală, dar să ne gândim în acest moment la copiii noştri şi la cei vârstnici, fiindcă aici avem grupele masive de risc, în condiţiile în care cei mici sunt transmiţători, iar cei în vârstă sunt cei care fac boala şi formele grave”, a spus Nelu Tătaru.El a fost întrebat dacă se aşteaptă ca în această toamnă, odată cu începerea şcolii, alegerile locale şi întoarcerea din concedii, numărul celor infectaţi cu SARS-CoV-2 să crească.

1 COMENTARIU

  1. Privește atent dl. Doctor Romanescu ! George Shapiro, MD, director medical al Organicell, a declarat, „Cei șase pacienți ambulanți cu diferite stadii ale COVID-19 au fost tratați cu Zofin în cadrul unui nou program de acces extins pentru investigații de urgență, medicii pentru toți cei șase pacienți raportând îmbunătățiri semnificative”.
    MIAMI – ( BUSINESS WIRE ) – Organicell Regenerative Medicine, Inc. (OTCBB: BPSR), o companie biofarmaceutică în stadiu clinic dedicată dezvoltării terapiilor regenerative, a anunțat că Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a acordat urgență, extinsă aprobare de acces pentru tratarea a doi pacienți cu COVID-19 ușori până la moderate și un pacient cu „Long Hauler” după COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...