TBI Bank crește dobânzile la toate depozitele în lei în 2022

TBI Bank, membră a grupului 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor, anunță majorarea dobânzilor la toate depozitele în lei.

“Întrucât clienții caută opțiuni mai bune și mai eficiente de economisire pe termen mediu și lung pentru a lupta cu inflația, TBI Bank oferă o gamă largă de maturități (până la 36 de luni) cu dobânzi de top, disponibile atât online, cât și în sucursale. Produsul principal al băncii este depozitul online pe 36 de luni cu o dobândă anuală fixă de 5,5%, reprezentând una dintre cele mai bune oferte de pe piață”, se arată într-un comunicat al TBI Bank.

De mulți ani, TBI Bank s-a impus pe piața românească drept unul dintre cei mai buni furnizori de produse de economisire, iar prin această ofertă intenționează să-și consolideze poziția de lider. De asemenea, TBI Bank are comisioane zero pentru deschiderea contului online sau în sucursale și pentru administrare, precum și pentru depunerea sau retragerea banilor în numerar din toate depozitele la termen.

Clienții își pot prelungi depozitul la termen dacă optează de la început pentru reînnoirea automată și capitalizarea dobânzii, pentru un confort sporit. Mai mult, românii pot obține o dobândă de 1% atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen și optează pentru o încetare anticipată a perioadei de economisire în cazul unor nevoi neprevăzute.

„Fiind una dintre cele mai profitabile bănci din Europa de Sud-Est, TBI a oferit în mod constant cele mai bune dobânzi la depozite, iar anul 2022 nu face excepție. Obiectivul nostru este să devenim banca preferată pentru economiile românilor prin oferirea de randamente bune, o varietate de produse simple și flexibile, combinate cu servicii excelente pentru clienți. Acum, românii pot avea și mai multă încredere că, într-adevăr, oferim cele mai valoroase propuneri de pe piața depozitelor”, spune Lukas Tursa, SVP Funding.

TBI Bank este un creditor incluziv care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme „phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Germania, Lituania și Grecia. TBI Bank face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu aproape 13.000 de comercianți și retaileri mici și mari, TBI are un portofoliu de două milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...