„Te întrebi dacă omul ăsta mai are contact cu realitatea”.Theodor Paleologu, despre Vladimir Putin

Theodor Paleologu, fost ambasador și fost ministru al Culturii, spune că „Rusia nu-i o țară de proști, care să asculte bâiguielile unui tip care crede că se luptă cu nazismul în Ucraina și devastează un popor prieten”.

Fostul ambasador a vorbit la RFI despre ”caracterul delirant al discursului președintelui Putin”: Vorbea de denazificarea Ucrainei. Este o formulă absolut halucinantă. Te întrebi dacă omul ăsta mai are contact cu realitatea. Denazifici o țară al cărei președinte este de origine evreiască. Denazifici o țară în care extrema dreaptă a avut 2,15% la ultimele alegeri parlamentare.

Asta mi se pare de altfel foarte îngrijorător, discursul delirant al președintelui Putin, a subliniat Paleologu. El și-a mai exprimat părerea că mizează pe protestele de stradă din Rusia: „Au fost manifestații în Rusia, sigur, nu foarte mari, însă au fost sute, poate chiar mai mult, o mie și ceva de arestări. Mi se pare foarte important și cred că nu trebuie să neglijăm acest aspect”.

Mai multe articole...

  1. Rusia nu-i o tara de proști corect spus… dar cetateni rusi nu au o informatia corecta la indemana, nu au o informatie sanatoasa care este axata numai pe adevar chiar le lipseste acest adevar. Poporul rus este usor de manipulat si de indobitocit.
    Privim si catre Romania care nu este departe.
    Avem un exemplu viu, cum ar fi chiar si acest ziar: „ Ziarul PUTEREA„ Este un ziar care musamalizeaza si ascunde adevarul si nu ii plac criticile venite din partea consumatorului de presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole