Teatrul Nottara revine „acasă”

Oficialii teatrului Nottara din București au anunțat că se reiau reprezentațiile în cele două săli de pe Bulevardul Magheru.

Teatrul Nottara revine „acasă”, au anunțat oficialii de la Nottara menționând și că, după de șase luni în care activitatea a fost total întreruptă sau spectacolele s-au jucat doar în aer liber, se reiau reprezentațiile în cele două săli de pe Bulevardul Magheru.

Primul spectacol programat la Sala Horia Lovinescu este Oglinda neagră. Acesta va avea loc vineri, 18 septembrie, de la ora 19.00. Apoi, pe 19 septembrie, la Sala George Constantin este programat spectacolul Citadela, în regia Ligiei Ciornei.

Dumincă, pe 20 septembrie, de la ora 19.00, se joacă Thailanda de Dimitris Kechaidis și Eleni Chaviara, montare semnată de Alexandru Jitea, iar pe 26 septembrie, la Sala Horia Lovinescu, are loc Efecte colaterale.

Toate evenimentele se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...