Teleorman: Deșeuri preluate gratis la Depozitul Mavrodin

Cea de-a 11-a ediție a World Clean Up Day, Ziua Internațională a Curățeniei de pe 18.09.2021, a fost marcată la Depozitul Ecologic Mavrodin din Teleorman prin preluarea și tratarea gratuită a deșeurilor solide nepericuloase.

Eco Sud s-a alăturat campaniei Let’s Do It, Romania! încă de la debutul acesteia, în 2010”, a declarat reprezentantul companiei. „Ca partener oficial al  campaniei încercăm să păstrăm orașele și satele cât mai curate. Suntem preocupați și de sănătatea populației, afectată tot mai mult de deșeuri aruncate la întâmplare. Colectarea selectivă trebuie să fie prioritară, iar deșeurile, depozitate doar în spații conforme standardelor impuse de UE.”  

Contravaloarea finală a serviciilor a fost suportată direct și integral de către Eco Sud, beneficiarii neavând nicio obligatie de plată.

Campania din septembrie a fost organizată cu sprijinul  Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deșeurilor Teleorman, Primăria Municipiului Alexandria, Direcția Silvică Teleorman, Asociația de Economie Socială a Tineretului 2013 (AEST 2013).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...