Teleorman: Deșeuri preluate gratis la Depozitul Mavrodin

Publicat: 12 nov. 2021, 08:30, de Ziarul Puterea, în Business , ? cititori
Teleorman: Deșeuri preluate gratis la Depozitul Mavrodin
Depozit Mavrodin

Cea de-a 11-a ediție a World Clean Up Day, Ziua Internațională a Curățeniei de pe 18.09.2021, a fost marcată la Depozitul Ecologic Mavrodin din Teleorman prin preluarea și tratarea gratuită a deșeurilor solide nepericuloase.

Eco Sud s-a alăturat campaniei Let’s Do It, Romania! încă de la debutul acesteia, în 2010”, a declarat reprezentantul companiei. „Ca partener oficial al  campaniei încercăm să păstrăm orașele și satele cât mai curate. Suntem preocupați și de sănătatea populației, afectată tot mai mult de deșeuri aruncate la întâmplare. Colectarea selectivă trebuie să fie prioritară, iar deșeurile, depozitate doar în spații conforme standardelor impuse de UE.”  

Contravaloarea finală a serviciilor a fost suportată direct și integral de către Eco Sud, beneficiarii neavând nicio obligatie de plată.

Campania din septembrie a fost organizată cu sprijinul  Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Managementul Deșeurilor Teleorman, Primăria Municipiului Alexandria, Direcția Silvică Teleorman, Asociația de Economie Socială a Tineretului 2013 (AEST 2013).