Teleorman: două morți violente, în două zile, pe raza județului

Un bărbat de 44 de ani și o femeie de 42 de ani și-au pierdut viața în ultimele două zile, în două incidente diferite, pe raza județului Teleorman. Primul eveniment tragic a fost înregistrat la Orbeasca de Jos, unde un bărbat de 44 de ani a fost găsit înecat.

IJP Teleorman precizează că pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violență: „La data de 16 mai a. c., ora 19:39, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 , de către un bărbat din localitatea Orbeasca de Jos, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că, în data de 16 mai a.c., a observat o persoană înecată pe malul stâng al râului Teleorman, de pe raza satului Orbeasca de Jos, judeţul Teleorman”, precizează IPJ Teleorman.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre cadavrul unui bărbat de 44 de ani înecat, din localitatea Orbeasca de Jos, judeţul Teleorman.

„S-a procedat la scoaterea cadavrului din apă de către echipajul SMURD, în urma examinării stabilindu-se faptul că pe cap, corp şi membre nu prezintă urme de violenţă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, mai anunţă IPJ Teleorman.

Joi, un alt deces violent era înregistrat în Teleorman; de această dată, era vorba despre un accindet rutier, în urma căruia o femeie de 42 de ani și-a pierdut viața, iar o alta a fost rănită.

Potrivit Poliției, accidentul s-a petrecut pe DJ 612A, între localităţile Văcăreşti şi Satul Vechi.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Drăcşenei, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto şi vătămarea corporală uşoară a pasagerei în vârstă de 32 de ani, din comuna Cosmeşti, judeţul Teleorman”, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Conform ISU Teleorman, la faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare şi un altul SMURD.

„După asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări”, anunţă ISU Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...