TENSIUNI în PNL! Florin Cîțu: Nu știu cine este șef la filiala Vâlcea!

Florin Cîţu a declarat, întrebat despre nemulţumirile unor organizaţii liberale referitoare la negocierile privind funcţiile de prefecţi, că sunt nişte „exerciţii foarte frumoase imagine”, iar „PNL are o democraţie internă şi o arată”. Liderul liberalilor a adăugat că partidul e interesat ca filialele PNL să aibă rezultate bune la alegerile din 2024.

„Sunt discuţiile noastre interne. E normal. Nu ştiu cu cine să vorbesc la Râmnicu Vâlcea acolo (întrebat de reproşurile că nu răspunde la telefon – n.r.). Asta este singura problemă. Nu ştiu cine este şef. Dacă începem cu bugetul şi avem timp, bineînţeles că mă pot întâlni. Îmi plac aceste exerciţii de imagine. Sunt foarte frumoase. PNL are o democraţie internă şi o arată. Până la urmă cel mai important este să ne uităm la rezultatele de la alegeri şi îi invităm pe toţi să aibă rezultate mai bune în 2024. Asta ne interesează. Dar acestea sunt exerciţii foarte frumoase de imagine”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat luni la Parlament despre faptul că unele organizaţii liberale sunt nemulţumite de negocierile privind împărţirea funcţiilor de prefecţi, cum ar fi PNL Iaşi şi PNL Vâlcea.

Conducerea PNL Vâlcea a decis să adopte o decizie prin care solicită, oficial, o întâlnire cu preşedintele PNL Florin Cîţu. Adresa semnată de conducerea PNL Vâlcea a fost trimisă la Bucureşti, după ce liderii din Vâlcea nu ar fi putut să vorbească cu preşedintele partidului, pentrfu că acesta nu le-a răspuns la telefon.

PNL Vâlcea solicită în adresă o întâlnire cu Florin Cîţu şi membrii Biroului Executiv al PNL, în data de 22 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...