Teoria conspirației? De ce îi tremură actorului Tom Hanks mâinile (VIDEO)

Fanii lui Tom Hanks sunt îngrijoraţi în urma zvonurilor legate de starea precară de sănătate a actorului. Totul a pornit de la un videoclip care îl arată pe acesta tremurând pe scenă, la premiera australiană a noului său film ”Elvis”.

În filmarea recent lansată, înregistrată pe 4 iunie, mâinile lui Hanks pot fi văzute tremurând în timp ce părea să se străduiască să țină un microfon. În tot acest timp, mulțimea râde și aplaudă pentru cuvintele sale pline de spirit. Legenda filmului în vârstă de 65 de ani, care a făcut public diagnosticul său de diabet de tip 2 în 2013, a mișcat microfonul înainte și înapoi între mâinile lui tremurânde. La un moment dat chiar încearcă să ţină microfonul cu două mâini.

Alt internaut a declarat că mâinile instabile ale starului ar putea fi din cauza diabetului său și nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare: ”Este diabetic. Acest lucru i se întâmplă mamei mele când îi scade zahărul din sânge”.

Tom Hanks are o istorie de a câștiga și a pierde în greutate pentru rolurile de la Hollywood. Greutatea actorului ar fi putut juca un rol în dezvoltarea bolii, a spus Dr. Holly Phillips de la CBS News la acea vreme, conform New York Post.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...