Teoria conspirației: Ion Cristoiu nu crede în înfrângerea lui Halep de către Snigur

Publicat: 01 sept. 2022, 08:45, de Nina Marcu, în ACTUALITATE , ? cititori
Teoria conspirației: Ion Cristoiu nu crede în înfrângerea lui Halep de către Snigur

Ion Cristoiu crede că Halep a primit ordin să se lase învinsă de ucraineacă. „Că e un popor chinuit. Chinuit pe dracu, că sunt patru milioane prin Europa. Dacă erau chinuiți, erau ca pe vremea lui Ceaușescu, nu se găseau chiloți.”

Conform ZIUA NEWS, jurnalistul Ion Cristoiu a lansat o teorie interesantă în legătură cu eșecul Simonei Halep în primul tur al US Open în fața Dariei Snigur, din Ucraina. Acesta afirmă că Halep a primit ordin să se lase învinsă la US Open. „Cred că Simona Halep a primit ordin să se lase bătută de ucraineancă!”

Simona Halep a cedat primul set cu 2-6, iar în al doilea s-a impus cu 6-0. „Am văzut că după ce a fost învinsă nu a avut curaj să meargă la conferința de presă. Și știm că ea e o patrioată. La ora actuală, toți patrioții care trăiesc în regimul Klaus Iohannis – PNL se sacrifică. Ați văzut că și Nicolae Ciucă a avut mai multe intervenții publice despre ce facem noi pentru Ucraina decât ce fac guvernul sau alianța pentru Ucraina decât ce fac ei în România. În acest context, obiectivul României e de a face tot ce pot pentru Ucraina, asta i-am spus Corei Munteanu, că ea are umor. Simona Halep e mare patriotă, precis s-a lăsat învinsă de ucraineancă. Și Cora Muntean mi-a spus: Să fiți sănătos, cineva chiar a salutat că a fost învinsă de ucraineancă. Și zic: Ei, nu se poate, ai citit ceva pe Facebook pe acolo, o persoană frustrată pentru că are o viață grea cu soțul, că îl are idol pe Zelenski, că e tânăr, frumos. Și îmi spune: Nu, a scris asta pe Facebook CTP. Am căzut pe gânduri și am zis, bă, dacă asta s-a lăsat bătută. Că eu am glumit, dar apoi m-am gândit mai sănătos. Imaginați-vă dacă ucraineanca ar fi fost învinsă de o româncă. Eu cred că Simona a primit ordin: Mă, lasă-te bătută. Că îți dăm noi alt turneu. Că e un popor chinuit. Chinuit pe dracu, că sunt patru milioane prin Europa. Dacă erau chinuiți, erau ca pe vremea lui Ceaușescu, nu se găseau chiloți”, spune Ion Cristoiu într-un comentariu video pe site-ul său.

Noi, de ce să zicem, n-avem habar de așa ceva. Dar luarea de poziție a lui Cristoiu e interesantă.