Timișoara: Amenzi de peste 40.000 de lei la o petrecere privată. Dosar penal pentru administratorul unui club

Publicat: 04 apr. 2021, 23:00, de Ziarul Puterea, în ACTUALITATE , ? cititori
Timișoara: Amenzi de peste 40.000 de lei la o petrecere privată. Dosar penal pentru administratorul unui club

Poliţiştii timişoreni au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele administratorului unui club din Timişoara, care a organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică o petrecere privată, acesta primind şi o amendă contravenţională de 10.000 de lei.

Cei 16 participanţi la petrecere au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 31.500 de lei, conform Legii 55/2020, transmite Agerpres.

Sâmbătă, în jurul orei 23.00, poliţiştii Municipiului Timişoara timişoreni, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o societate comercială de pe raza localităţii ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020, a anunţat duminică Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o petrecere la care participau 16 persoane. Pe numele administratorului, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

În această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), atât în spaţii deschise, cât şi în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

Citește și: