Timișoara împânzită cu liste ale profesorilor care ar lua șpagă de la studenți

Este scandal la Universitatea de Medicină și Farmaceutică din Timișoara, după ce în centrul orașului au apărut așa numitele liste ale rușinii. Sumele încasate de profesorii universitari sub formă de șpagă se ridică la mii de euro.

În plină sesiune, zona centrală a orașului și străzile din preajma universității, a fost împânzită cu afișe pe care sunt trecute numele unor profesori, dar și sumele pe care aceștia le-ar percepe de la studenți ca să promoveze examenele.

Nu este pentru prima dată când Universitatea este supusă unor astfel de acuzații. În 2011, niște persoane necunoscute au scris, pe peretele universității, numele profesorului șpăgar și sumele pe care acesta le percepea de la studenți.

Doi ani mai târziu, un cadru universitar de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara a fost prins în flagrant în timp ce primea mită.

Acesta ar fi fost filmat de mai multe ori în timp ce lua șpagă de la studenți înainte de examene, sumele primite începând de la 250 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...