Țiriac a dat cărțile pe față: ‘Sunt Africa addict!’ Ce proprietăți are pe continentul negru

Publicat: 15 mart. 2024, 10:32, de Vasile Bahrim, în LIFESTYLE , ? cititori
Țiriac a dat cărțile pe față: 'Sunt Africa addict!' Ce proprietăți are pe continentul negru

Ion Ţiriac, marele sportiv al României, a dezvălui recent un secret pe care l-a păstrat cu strășnicie timp de decenii. Acesta a relatat, plin de pasiune şi dragoste, un episod necunoscut până acum publicului nostru.

Cu sinceritatea care îl caracterizează, campionul nostru mondial la tenis a vorbit despre legătura sa profundă cu Namibia, o ţară pe care o consideră mai mult decât o simplă destinaţie pe harta continentului negru.

Inima lui Ţiriac bate pentru Africa

Ion Ţiriac a dezvăluit fascinaţia sa pentru Namibia, ţară care îi este dragă nu doar pentru vânătoare, ci şi pentru peisajele ei nesfârşite şi pentru frumuseţea pură a locuitorilor.

„În Namibia, sunt fericitul posesor al unei întinderi care îmi e dragă la nebunie. Acolo mă simt cu adevărat liber,” a mărturisit Ţiriac cu o strălucire în ochi.

Vânătoarea, mai mult decât un hobby

Pentru Ţiriac, vânătoarea nu este doar timp de calitate petrecut în sălbăticie, este o tradiţie, o aventură care îl conectează cu mama natură.

„În Namibia eu sunt fericitul posesor al unei mari întinderi. O proprietate care îmi e tare dragă şi eu sunt Africa addict. De 60 de ani, în fiecare an am fost în Africa cel puţin o dată la vânătoare. Am vânat tot ce se poate vâna şi este ajuns la timpul de a vâna.Am vânat în 60 de ani doi elefanţi şi am văzut zeci de mii. Lumea vorbeşte de elefanţi. În Namibia e o plagă. Populaţia îi restrânge, ca la noi, cu ursul. Ce să facă animalele, se apără cum pot”, a spus Ţiriac.

Dragoste pentru frumuseţea Namibiei

Ion Ţiriac nu apreciază doar natura şi vânătoarea, ci şi oamenii care fac din Namibia un loc atât de special.

Frumuseţea Namibiei nu se limitează la peisaje. Oamenii, în special femeile namibiene, sunt de o frumuseţe rară, cu o putere interioară care te fascinează.

Mai mult decât un om de afaceri

Ion Ţiriac este cunoscut pentru succesul său în lumea afacerilor, deţinând o colecţie impresionantă de maşini și capodopere de artă contemporană.

În același timp, este un om care trăieşte cu pasiune, iubeşte natura şi oamenii.

Prin povestea sa africană, marele nostru sportiv ne arată că este mult mai mult decât un businessman talentat.

Prin aceste dezvăluiri, Ion Ţiriac ne-a oferit șansa de a-l cunoaște mai bine și a fi inspirați de alegerile sale.

Poveştile marelui nostru sportiv aduc în prim-plan nu doar succesul omului de afaceri Țiriac sau cel al campionului mondial de tenis, ci și un spirit de aventură, de bucurie pentru frumuseţea simplă a vieţii.

Surprinzător, Ion Țiriac găseşte adevărata fericire în simplitatea şi frumuseţea vieţii.

Să-l urmăm!