Tocarea banilor publici de către CSA Steaua București va deveni secret de serviciu

De vreo 20 de ani, Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București se tot scufundă în mocirla mediocrității, dar ceea ce vrea să facă actualul comandant, colonelul Răzvan Bichir, cu acordul conducerii Ministerului Apărării Naționale (MApN) depășește orice imaginație.

Ca să nu mai dea explicații publice privind modul de tocare a banilor dați de Ministerul Apărării Naționale, comandantul Răzvan Bichir a făcut o propunere incredibilă secretarului de stat care răspunde de clubul militar Eduard Bachide.

Răzvan Bichir a propus ca datele privind cheltuirea banilor veniți din bugetul MApN să fie informații secretizate. Practic, Bichir vrea să nu se mai știe, de exemplu, câți bani se toacă cu întreținerea Stadionului Steaua, cu echipa de fotbal, cu remunerațiile sportivilor sau cu închirierea patinoarului de la Otopeni.

Ideea lui Bichir a fost imediat acceptată de secretarul de stat Eduard Bachide și urmează să fie aprobată de ministrul Apărării, Angel Tîlvar. Așadar, tocați bani cum vreți și când vreți, că totul e secret!   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...