Toni Iuruc suferă după Simona Halep (FOTO)

Toni Iuruc suferă după Simona Halep. Nu o spunem noi, se vede cu ochiul liber. Potrivit cunoscuților care s-au întâlnit cu el și șoptesc pe la colțuri. „Bârfa” e despre faptul că omul de afaceri Toni Iuruc e foarte abătut. Și acest lucru se întâmplă după despărțirea de Halep

Recent Toni Iuruc a fost surprins ieșind dintr-un restaurant extrem de abătut. La mai bine de o lună după despărțirea de Simona Halep, fostul soț are un chip absent. Și ignoră complet că se află încă în atenția presei. Cu alte cuvinte, nu ascunde deloc că e împovărat de problemele din viața personală. Dar, mai ales, se pare că a uitat să zâmbească!

Toni Iuruc suferă după Simona Halep. Cine ar fi vinovat

Cu alte cuvinte s-a dus până și zâmbetul afișat la notar, pe 8 septembrie. Atunci când cei doi au divorțat amiabil. Și cu zâmbetul pe buze.

Potrivit unui zvon recent, Toni Iuruc ar putea fi vinovat pentru despărțire! El s-ar confrunta cu anumite probleme de sănătate din cauza cărora nu ar putea să aibă copii. De aici, ar fi  intervenit despărțirea definitivă. Dacă facem legătura cu faptul că Halep a declarat în repetate rânduri că-și dorește să devină mamă după ce se va retrage din sport, parcă totul make sense!

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”. Acesta a fost anunțul Simonei Halep pe contul său de socializare, după ce a semnat actele de divorț.
foto: click.ro
Are Toni Iuruc semnele depresiei? 

Acum afaceristul din Constanța a încercat să petreacă cât mai mult timp la restaurante. Înconjurat de prieteni, doar doar va uita de Simona. Mai mult: și-a cumpărat o mașină nouă, dar tot nu a reușit să își revină. În plus, paparazzi presei mondene l-au surprins prin București, cu o figură îngrijorată și plimbându-se singur.

Unii spun că scandalul dopajului în care este implicată Simona Halep ar fi motivul tristeții afaceristului. Dacă e să ascultăm însă părerile specialiștilor în relații afective, situația e mult mai „simplă”: Toni Iuruc ar putea suferi de depresie!

Pe scala de stres a lui Holmes și Rahe (care reprezintă un instrument psihologic folosit pentru a evalua stresul și riscul de boli provocate de stres) „divorțul”  este al doilea element stresant din viață. „Separarea conjugală” e al treilea eveniment cel mai stresant din viața unei persoane. Chiar și atunci când o relație nu mai este funcțională, divortul sau despărțirea pot fi extrem de dureroase. Deoarece reprezintă pierderea nu doar a partenerului, ci și a obiectivelor și angajamentelor comune. O despărțire aduce, de asemenea, tot potrivit specialiștilor, incertitudine cu privire la viitor.

Rămâne de văzut cum va „ieși” Toni Iuruc, din punct de vedere psihologic, din toată această poveste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...