Halep l-a șters de tot pe Iuruc!

Imediat după divorț, Simona Halep a șters toate pozele de la nunta cu Toni Iuruc pe care le avea pe Instagram. A păstrat, totuși, una singură, de la petrecerea lor de logodnă.

Simona Halep a șters de pe Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Toni Iuruc, inclusiv pe cele de la petrecerea de logodnă și, mai apoi, de la cununia civilă. Cu acest gest, sportiva a vrut, probabil, să transmită că decizia este finală și nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare cu Toni Iuruc, potrivit Viva.

A păstrat, însă, una de la petrecerea de logodnă, în care Simona Halep a purtat celebra rochie roșie, iar Toni Iuruc o îmbrățișează și o sărută pe obraz. Fotografia a fost postată pe 25 iulie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...