Toni Petrea, dezamăgit de jocul echipei FCSB: „Un meci slab din partea noastră, ar trebui să-l uităm cât mai repede”

Antrenorul echipei FCSB, Anton Petrea, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa, în fața formației Farul Constanța. Tehnicianul s-a arătata dezamăgit de prestația elevilor săi.

”Un meci slab din partea noastră, ar trebui să-l uităm cât mai repede. Trebuie să învățăm multe din acest meci. Cam nimic din ce ne-am propus nu am făcut. Am făcut greșeli defensive, am exagerat cu acțiuni individuale pe faza de atac, nu am avut joc colectiv. Nu am creat, nu am avut o posesie care să ne ducă la finalizare. O victorie meritată a celor de la Farul. Trebuie să ne dea de gândit. Dacă vom juca așa, vom avea probleme și pentru locul doi.

N-am mai reușit să revenim din cauză că nu am făcut ce trebuia, un joc combinativ, care să ne aducă mai aproape de poarta adversă. Am exagerat cu acțiuni individuale în zone în care nu-și aveau rostul.

Am primit un gol după o greșeală în lanț, dar asta nu trebuia să ne oprească din a juca fotbal. Evoluția noastră a fost modestă. Trag un semnal de alarmă pentru jucători, dacă nu schimbăm ceva, vom avea mai probleme. Sunt îngrijorat de joc, de ceea ce am reușit să facem, de fapt nu am făcut nimic. Până acum, jocul nostru a fost bun, consistent, am câștigat puncte. După jocul din această seară, e dificil să ne apropiem de primul loc”, a declarat Toni Petrea.

Farul a învins-o pe FCSB, cu 2-0, într-un meci disputat duminică seară, pe Arena Națională, în etapa a 28-a a Ligii 1. FCSB ocupă locul 2, cu 59 de puncte, iar Farul e pe 5, cu 45 de puncte. Lider e CFR Cluj, cu 70 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...