Top filme noi de Crăciun de vizionat în 2020

Crăciunul nu este complet dacă în seara de 25 decembrie nu vizionăm alături de familie și cei dragi un film tematic. Fie că este vorba despre o animație, o comedie sau un film romantic, seara perfectă de conține obligatoriu și un film tematic de Crăciun. Vă prezentăm în continuare un top al filmelor noi de Crăciun de vizionat în 2020.

CRĂCIUN ÎN CALIFORNIA

Crăciun în California este în acest moment cel mai vizionat film de pe Netflix. Filmul tratează povestea lui Joseph (Josh Swickard), moştenitorul unui imperiu condus de mama lui pe care adesea o enervează cu viața tumultoasă pe care o are. Pentru a-şi răscumpăra cât de cât greşelile, Joe acceptă să convingă proprietara unei ferme din California să cedeze valorosul teren pe care se află ferma.

CRONICILE CRĂCIUNULUI I ȘI II

The Christmas Chronicles este un film de Crăciun regizat de Clay Kaytis în Statele Unite ce a avut premiera pe 22 noiembrie 2018. Partea a doua a fost lansată în 2020 și se află în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix în această perioadă. În prima parte a filmului apar doi frați care încearcă să salveze Crăciunul după ce sania lui Moș Crăciun se strică. În partea a doua, un spiriduș plănuiește să desființeze Crăciunul însă întâlnește la timp o adolescentă rebelă.

TOTUL VA FI BINE CRĂCIUNUL CARE VINE

Un familist este prins într-o buclă de coșmar în care retrăiește încontinuu Crăciunul în ciuda faptului că urăște din suflet această sărbătoare. Acesta primește însă o lecție importantă despre viață.

DORINȚA DE CRĂCIUN A ANGELEI

Angela are o dorință simplă și în același timp complicată pentru sărbătorile de iarnă, și anume să-și reunească familia de Crăciun. Asta în condițiile în care tatăl său este plecat să lucreze în Australia. Filmul este o animație scrisă și regizată de Damien O’Connor. Lansat pe Netflix pe 1 decembrie 2020, acest film este perfect de vizionat cu familia în noaptea de Crăciun.

MEDIOCRUL ȘI ÎNTRU NIMIC REMARCABILUL CRĂCIUN

Mediocrul și întru nimic remarcabilul Crăciun fost lansat pe Netflix în 2020 este o comedie ce prezintă povestea unui contabil care își invită șeful să petreacă Crăciunul alături de familia sa. Protagonistul este un magician aspirant și nu bănuiește cât de proastă a fost ideea sa având în vedere că șeful său este unul din cei mai căutați criminali din Columbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...