Cele mai bune comedii de pe Netflix

Netflix oferă o gamă variată de seriale și filme de comedie, de la producții vechi și clasice la unele proaspăt lansate.  Servicul de streaming cuprinde și câteva comedii românești care merită vizionate.

DOUĂ LOZURI

Începem topul celor mai bune comedii de pe Netflix cu un film românesc lansat în anul 2016. „Două lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, este un film care prezintă povestea lui Dinel (Dorian Boguță), Vasile (Dragoș Bucur) și Pompiliu (Alexandru Papadopol). Protagoniștii au noroc și câștigă la Loto 6/49. Problema este însă că biletul câștigător a fost uitat într-o borsetă care între timp a fost și furată. Cei trei pornesc în căutarea hoților.

Două lozuri / dinfilme.ro

DRAGOSTE GARANTATĂ

În topul comediilor de pe Netflix care merită vizionate includem și un film de comedie-romantică. Dragoste garantată („Love Guaranteed”) este un film de comedie lansat pe Netflix pe 3 septembrie 2020. Protagonista interpretează o avocată de succes care întâlnește un bărbat de culoare care are o mare problemă: vrea să dea în judecată un site de dating.

Dragoste garantată / netflix.com

SUPER BĂIEȚI

Lansat în 2016, Super Băieți („The Nice Guys”) este un film de comedie și acțiune, producție americană, regizat de Shane Black și scris de Black și Anthony Bagarozzi. Acţiunea filmului are loc în Los Angeles în anii  ’70. Un detectiv particular neprofesionist pe nume Holland March (Ryan Gosling) şi un alt bărbat, Jackson Healy (Russel Crowe), lucrează împreună pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Investigaţiile duc spre o conspiraţie la nivel înalt.

Super băieți /netflix.com

AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR

În regia Cristian Mungiu, Amintiri din Epoca de Aur este un film încadrat la categoria „comedie politică” și cuprinde șase scurtmetraje grupate în două părți intitulate „Tovarăși, frumoasă e viața!” și „ Dragoste în timpul liber”, ambele lansate în anul 2009. Filmul prezintă legendele urbane care circulau în perioada dictaturii comuniste și care încă sunt dezbătute în România anului 2020.

Amintiri din epoca de aur / cinemagia.ro

NUNTĂ MUTĂ

Lansat în 2008, Nuntă mută este o tragicomedie regizată de Horațiu Mălăele. Protagoniștii filmului, Meda Victor, Alexandru Potocean interpretează rolurile a doi tineri care locuiesc într-un sat izolat din România care urmează să se căsătorească. Problema este că nunta urma să aibă loc chiar în ziua în care a murit conducătorul URSS, Iosif Visarionovici Stalin. Este decretat doliu international pentru șapte zile, iar orice tip de eveniment festiv devine interzis. Evenimentul celor doi tineri se transformă astfel într-o nuntă mută care are loc în martie 1953.

Nuntă mută / netflix.com

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...