Topul celor mai frumoase sate turistice din lume 

Publicat: 06 ian. 2024, 15:30, de Oana Dințică, în Internațional , ? cititori
Topul celor mai frumoase sate turistice din lume 
Organizația Mondială a Turismului a anunțat cele mai frumoase sate turistice din întreaga lume, iar printre câștigători se numără și un sat din Italia. De asemenea, Morcote a fost inclusive în clasament datorită ciocolatei. Austria se poate mândri cu mai multe destinații care sunt de-a dreptul de poveste. Printre acestea se numără stațiunea de schi Schladming, care se poate lăuda cu două lăcașe de cult în stil roman și gotic. În plus, turiștii mai pot vizita piața orașului care datează din secolul al XVIII-lea. Casele viu colorate au dus orașul Italian Lerici în clasamentul OMT În topul prezentat de Organizația Mondială a Turismului se numără și satul Huangling, din China. Amplasat în provincia Jiangxi, satul este admirat pentru conservarea patrimoniului și inovații în domeniul turismului. Cei care vor să rămână în Europa pot alege să viziteze orașul italian Lerici, situat chiar la malul mării. Acesta se află în top datorită plajelor curate și caselor viu colorate. Dacă visezi la o vacanță cu peisaje colorate, Biei din Japonia este destinația perfectă. Renumit pentru câmpurile de mac, lavandă și floarea soarelui, orașul vă poate oferi o experiență de neuitat. Morcote a câștigat titlul de „Cel mai frumos sat din Elveția” Clasamentul nu se încheie aici. Pentru iubitorii de ciocolată, Morcote este destinația perfectă. Sătucul cu aproape 700 de locuitori a câștigat titlul de „Cel mai frumos sat din Elveția”. Bogat în istorie și tradiție, Morcote se poate mândri cu pădurile luxuriante și traseele montane. Dacă iubești sporturile nautice, cum ar fi surf-ul, Ericeria din Portugalia este destinația perfectă. Situat la doar 50 de kilometric de Lisabona, orașul îți oferă cele mai bune plaje pentru surf din Uniunea Europeană.

Organizația Mondială a Turismului a anunțat topul celor mai frumoase sate turistice din întreaga lume, iar printre câștigători se numără și un sat din Italia. De asemenea, Morcote, din Elveția, a fost inclus în clasament datorită ciocolatei.  

Austria se poate mândri cu mai multe destinații care sunt de-a dreptul de poveste, integrate în topul celor mai frumoase sate turistice din lume. Printre acestea se numără stațiunea de schi Schladming, care se poate lăuda cu două lăcașe de cult în stil roman și gotic. În plus, turiștii mai pot vizita piața orașului care datează din secolul al XVIII-lea. 

Casele viu colorate au dus orașul italian Lerici în topul celor mai frumoase sate din lume

În topul prezentat de Organizația Mondială a Turismului se numără și satul Huangling, din China. Amplasat în provincia Jiangxi, satul este admirat pentru conservarea patrimoniului și inovații în domeniul turismului. Cei care vor să rămână în Europa pot alege să viziteze orașul italian Lerici, situat chiar la malul mării. Acesta se află în top datorită plajelor curate și caselor viu colorate. 

Dacă visezi la o vacanță cu peisaje colorate, Biei din Japonia este destinația perfectă. Renumit pentru câmpurile de mac, lavandă și floarea soarelui, satul vă poate oferi o experiență de neuitat. 

Morcote a câștigat titlul de „Cel mai frumos sat din Elveția” 

Clasamentul nu se încheie aici. Pentru iubitorii de ciocolată, Morcote este destinația perfectă. Sătucul cu aproape 700 de locuitori a câștigat titlul de „Cel mai frumos sat din Elveția”. Bogat în istorie și tradiție, Morcote se poate mândri cu pădurile luxuriante și traseele montane.  

Dacă iubești sporturile nautice, cum ar fi surf-ul, Ericeria din Portugalia este destinația perfectă. Situat la doar 50 de kilometri de Lisabona, localitatea îți oferă cele mai bune plaje pentru surf din Uniunea Europeană.