Totul despre terenurile agricole ale lui Bill Gates

Publicat: 15 mart. 2022, 23:00, de Puterea.ro, în Internațional , ? cititori
Totul despre terenurile agricole ale lui Bill Gates
Terenurile agricole ale lui Bill Gates -subiectul dezvăluirilor

Bill Gates este în ultima vreme obiectul dezvăluirilor în ceea ce privește faptul că a achiziționat terenuri agricole în locuri precum Florida și Washington. Astfel, miliardarul și-a construit un portofoliu masiv.

Acest mare portofoliu de terenuri agricole al lui Gates cuprinde 18 state. Cele mai mari exploatații ale sale se află în Louisiana (69.071 acri), Arkansas (47.927 acri) și Nebraska (20.588 acri). În plus, el are o participație la 25.750 de acri de teren tranzitoriu de pe partea de vest a Phoenix, Arizona, care se dezvoltă ca o nouă suburbie.

Potrivit cercetărilor The Land Report, terenul este deținut direct și prin entități terțe de Cascade Investments, vehiculul personal de investiții al lui Gates. Alte investiții ale Cascade includ compania de siguranță alimentară Ecolab, distribuitorul de mașini second-hand Vroom și Canadian National Railway.

Sub semnul standardelor agricole durabile

Conform analiștilor, nu este pe deplin clar modul în care este utilizat terenul agricol din Arizona al lui Bill Gates sau dacă vreunul dintre terenuri în general este pus deoparte pentru conservare. Cu toate acestea, există unele indicații că terenul ar putea fi utilizat într-un mod care să se alinieze valorilor fundației. Cottonwood Ag Management, o filială a Cascade, este membru al Leading Harvest, o organizație nonprofit care promovează standarde agricole durabile care prioritizează protecția culturilor, a solului și a resurselor de apă.