Trafic aglomerat pe Valea Prahovei: S-a format o coloană de 4 kilometri

Pe Valea Prahovei s-a format o coloană de mașini în mișcare pe patru kilometri, între localitățile Nistorești și Comarnic. De asemenea, traficul este aglomerat pe Valea Oltului, din cauza unui tir care s-a stricat.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul este intens pe sensul de urcare al DN1București-Brașov, formându-se coloană în mișcare de la kilometrul 103 (loc. Nistorești) până la kilometrul 107 (loc. Comarnic).

Totodată, este aglomerat și pe tronsonul kilometric 128 – 131, pe raza stațiunilor Poiana Țapului și Bușteni.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 183, sensul către Vâlcea, între localitățile Gura Văii și Lunca, județul Vâlcea, un TIR s-a stricat în mers și a rămas blocat pe șosea. Traficul rutier se desfășoară îngreunat, alternativ pe sensul către Sibiu.

Polițiștii acționează în teren pentru fluidizarea circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...