Trafic intens pe DN1, dinspre Brașov spre București

Trafic intens dinspre Brașov spre București, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, de la limita cu judeţul Braşov până în staţiunea Poiana Ţapului.

De asemenea, trafic aglomerat este şi în zona localităţii Comarnic, pe sensul de deplasare către Bucureşti, între kilometrii 110+800 de metri – 107.

Pentru DN 1 Braşov – Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

* DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti;

* DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;

* DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti;

* DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Accident la Timișul de Sus

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 Brașov-Ploiești, la kilometrul 150, în apropierea localității Timișul de Sus, județul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au suferit leziuni, sunt conștiente, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pentru aproximativ 20 de minute pentru a permite intervenția echipajelor specializate.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...