Trafic restricționat în București, în zona Amzei

În data de 14 iulie va avea loc un eveniment dedicat „Zilei Naţionale a Republicii Franceze”, în Municipiul București, pe Str. Biserica Amzei.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, între orele 10.00-23.00, se va restricţiona traficul rutier pe Str. Biserica Amzei, segmentul cuprins între Str. Mendeleev și Str. Cristian Tell, precum și pe străzile care acced în acest tronson.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Harta cu restricţiile şi rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...