Traficul feroviar este blocat între Constanța și Mangalia după ce un tren a lovit un autoturism

Traficul feroviar este oprit, duminică seara, între Constanța și Mangalia după ce un tren a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată. O persoană este încarcerată, iar o alta a fost găsită inconștientă lângă vehicul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe magistrala 800, în apropierea localităţii 23 August, judeţul Constanţa, un tren care circulă pe relaţia Constanţa-Mangalia a acroşat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism.

Potrivit primelor informaţii, o persoană este încarcerată în autoturism, iar o altă persoană se află inconştientă lângă vehicul. Echipajul medical acţionează la faţa locului, iar traficul feroviar este oprit pentru intervenţia echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a traficul feroviar în 60 – 90 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...