Tragedia care l-a marcat pe prințul William: „Simți doar durerea tuturor”

Prințul William a dezvăluit că, la un moment dat, a fost martor al unui accident devastator, atunci când era pilot de elicopter pentru serviciul de ambulanță aeriană. A ajutat la salvarea vieții unui copil grav rănit, cu doar câțiva ani mai mare decât fiul său, Prințul George, iar disperarea părinților copilului l-a marcat.

Într-un podcast, viitorul Rege descrie modul în care a fost profund afectat de ceea ce a trăit în acea zi. Copleșit de sentimente depresive, el spune că a fost ca și cum „ceva s-ar fi schimbat” în interiorul lui. Săptămâni mai târziu, disperarea lui s-a intensificat. Așa cum o descrie William, a fost „ca și cum cineva ar fi pus o cheie într-o broască și a deschis-o fără ca eu să-mi dau permisiunea să fac asta”. Apoi, adaugă: „Simți doar durerea tuturor, suferința tuturor. Și nu sunt eu. Nu am mai simțit asta până acum”.

Se înțelege că William se referea la un accident de mașină care l-a lăsat pe Bobby Hughes, în vârstă de 5 ani, cu leziuni la creier în 2017.

Mama băiatului, Carly, în vârstă de 40 de ani, a declarat pentru Daily Mail: „William ne-a spus cum l-a afectat ca tată și cum a simțit durerea noastră” și că „este uimitor, un merit pentru țara noastră… M-am uitat în ochii lui și, cu adevărat, are o inimă bună”.

Prințul Wiiliam a ținut să precizeze că oamenii trebuie să se asculte mai mult unii pe alții pentru a evita să se simtă „pierduți, singuri, izolați”.

foto: captură BBC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...