Tragedie în Iași: Doi nou-născuți infectați cu Covid-19 au decedat

Doi nou-născuți au murit la SJU Iași, infectați cu COVID-19. Bebelușii au fost transferați, în urmă cu două săptămâni, de la Suceava și prezentau comorbidități.

Cei doi copii fuseseră internați în Spitalul Județean Iași în urmă cu două săptămâni, după ce au fost infectați cu COVID-19. Micuții se născuseră cu probleme cardiace, conform Obiectiv de Suceava.

Potrivit presei sucevene, starea lor de sănătate s-a deteriorat extrem de mult în ultimele zile, iar din păcate cei doi minori nu au supraviețuit.

Medicii de la Suceava i-au transferat pe cei doi bebeluși după ce starea de sănătate s-a deteriorat vizibil, iar micuții au avut nevoie de internare la ATI. Cei doi copii prezentau probleme cardiace, iar unul dintre ei fusese diagnosticat cu Sindromul Down.

„Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ei”, a precizat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Iași.

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava a fost împărțită în două, 16 paturi fiind dedicate pacienților minori, infectați cu noul coronavirus.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole