TRAGEDIE pe DN 7: Doi bărbați și-au pierdut viața după un accident grav

Doi bărbați din județul Alba și-au pierdut viața, joi seara, într-un accident rutier grav petrecut pe DN 7 Deva – Arad, la Mintia. Aceștia se aflau într-o autoutilitară care s-a izbit de un TIR.

Potrivit IPJ Hunedoara, un bărbat de 53 de ani din județul Alba, care conducea o autoutilitară spre Arad nu a păstrat distanța suficientă în mers față de un TIR condus pe aceeași direcție, ce oprise pentru a efectua viraj la stânga, în zona termocentralei Mintia și a intrat cu mașina în spatele autovehiculului de mare tonaj, transmite Alba24.

În urma impactului, au murit șoferul de 53 de ani (din Ighiu – n.r.) și un pasager în vârstă de 60 de ani, tot din județul Alba.

Pompierii şi echipajul cu medic al SAJ au făcut eforturi pentru a salva viețile celor doi bărbați, însă rănile lor au fost prea grave, fiind declarați decedaţi.

Traficul rutier a fost blocat temporar și redirijat pe rute ocolitoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...