Transaplina rămâne deschisă, iarna, între Obârșia Lotrului și Curpăt

Porțiunea de drum dintre localitățile Obârșia Lotrului și Curpăt, de pe Transalpina, va rămâne deschis circulației, în această iarnă.

Decizia de a menține deschis tronsonul din Drumul Național 67 C – Transaplina – care străbate județele Vâlcea și Alba, a fost luată la propunerea prefecților celor două județe, pentru a facilita accesul turiștilor către stațiunile montane din zonă.

De asemenea, a fost semnat și un protocol între direcțiile regionale de drumuri și poduri Craiova și Cluj, pentru menținerea acestui sector de drum în stare de viabilitate și pe perioada sezonului rece, când șoseaua Transaplina este de regulă închisă.

Astfel, s-a stabilit modificarea intervenției privind activitatea de deszăpezire fața de limitele regionalelor, și anume DRDP Craiova, prin SDN Râmnicu Vâlcea, va acționa pe sectorul de drum DN 67C km 61+160 – 75+200, iar DRDP Cluj, prin SDN Alba, va acționa pe sectorul de drum DN 67C km 75+200 – 79+200, deoarece între limitele de județe nu există spațiu de întoarcere a autovehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...