Transportul animalelor, pe agenda Consiliului AgriFrish de la Bruxelles

Situația piețelor, bioeconomia, etichetarea mierii, directiva privind emisiile industriale sunt subiecte importante pentru fermierii româmi, care vor fi discutate la prima reuniune a Consiliului AgriFish din anul 2023.

La întâlnirea de la Bruxelles România este reprezentată de ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea, care va participa luni, 30 ianuarie 2023, la reuniunea Consiliului Agricultură și Pescuit.

De la 1 ianuarie 2023, Suedia a preluat președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. În deschiderea întâlnirii, Președinția suedeză va face o prezentare a programului său de lucru pentru semestrul în curs în domeniul agriculturii și pescuitului.

Oficialii europeni vor primi informații de la delegația germană cu privire la Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură, care s-a desfășurat la Berlin, la data de 21 ianuarie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...