Tranzacție de 1,5 milioane euro pentru 2.500 de metri pătrați în Mamaia Nord

Euro Vial Residence, un dezvoltator de pe piața imobiliară din Constanța, a achiziționat la finalul anului trecut un teren cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați amplasat în Mamaia Nord, într-o tranzacție de peste 1,5 milioane de euro.

Terenul, care este situat în imediata apropiere a plajei complexului Sea ON, va fi utilizat pentru extinderea facilităților proiectului, finalizat de Euro Vial în vara lui 2021 în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

Sea ON este format din 392 de apartamente și opt spații comerciale cuprinse în două imobile cu 10 etaje și include numeroase facilități, printre care acces direct către plaja privată de 5.000 de metri pătrați amplasată în fața proiectului, o galerie comercială cu o suprafață de 2.000 de metri pătrați, servicii de tip concierge și administrare hotelieră a apartamentelor. Proiectul este primul și singurul finalizat într-o zonă adiacentă în care se află în construcție mai multe ansambluri însumând peste 4.800 de unități locative.

Am vândut peste 90% din apartamentele disponibile și vom utiliza suprafața de teren recent achiziționată pentru extinderea proiectului cu o serie de noi facilități, care vor întregi conceptul Sea ON. Suntem în procesul de identificare a unui operator specializat de renume pentru zona HoReCa și vom amenaja mai multe spații de petrecere a timpului, inclusiv dedicate celor mici. Cumpărătorii cât și turiștii care închiriază unitățile achiziționate în scop investițional își doresc un concept integrat, la standarde occidentale, care să ofere o serie întreagă de facilități, servicii și opțiuni de petrece a timpului. Litoralul românesc are nevoie de tot mai multe proiecte integrate pentru a crește calitatea turismului autohton”, a declarat Virgil Lixandru, managing partner Euro Vial Residence.

Compania va începe amenajarea spațiilor în perioada următoarea, finalizarea acestora fiind planificată înaintea debutului sezonului estival 2022.

Mamaia reprezintă una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare imobiliară din România, cu peste 14.000 de apartamente finalizate în ultimul deceniu, depășind astfel orașe de dimensiuni medii și mari potrivit datelor Institutului Național de Statistică. În plus, mai multe mii de noi unități se află în diferite stadii de construcție în Mamaia în acest moment, urmând a fi finalizate în 2022 și în anii următori.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole