Trei copii descoperiți în portbagajul unui autoturism, la un filtru al poliției

Poliția postează o imagine în care apar 3 copii în portbagajul unei mașini. „Nu mai încăpeau restul de 12 persoane altfel”, comentează un internaut.

Oameni buni, Luați această imagine ca exemplu de: AȘA NU! Un copil nu este un bagaj pe care să îl așezi în mașină, după ce ai terminat cumpărăturile! Locul unui copil este într-un scaun special, care trebuie să fie montat pe bancheta din spate”, este postarea Poliției Române, pe Facebook.

În imagini apare un bărbat care deschide portbagajul, acolo unde sunt așezați 3 copii.

Sute de internauţi își exprimă părerea. Dacă unii cred că imaginile sunt trucate, alții dau asigurări că astfel de situații se întâmplă des.

„Nu mai încăpeau restul de 12 persoane altfel”, comentează un internaut.

„Hai mă serios. Da. Ne-am modernizat…. Înainte plecam la grătar într-un papuc, 15-17 inși, în break 5-6 adulți, +3 copii în spate, și nu era problemă”, scrie altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...