Trei elevi au fost reţinuţi şi unul internat la Psihiatrie. Doi copii și-au bătut colegul de 13 ani, chiar în sala de clasă VIDEO

Trei elevi au fost reţinuţi şi unul a fost internat la Psihiatrie. Unul dintre copii a fost bătut marți de colegi, în sala de cursuri a Liceului „Atanasie Marinescu” din Lipova, județul Arad. Cei trei au vârste cuprinse între 13-15 ani.

În baza probatoriului administrat, faţă de trei minori au fost dispuse măsuri preventive, după cum urmează: minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Judeţean Arad – Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică.

Ceilalţi doi minori care şi-au agresat colegul, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Tânărul care a filmat şi ulterior a distribuit imaginile a fost, de asemenea, reţinut. În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Cercetările vor fi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova„, a informat, miercuri, IPJ Arad.

Părinții victimei au depus plângere penală

Poliţiştii arădeni au început o anchetă, marţi, la Liceul „Atanasie Marinescu” din oraşul Lipova, unde un elev a fost bătut de alţi colegi în sala de cursuri.

Părinţii victimei au postat pe Facebook o filmare cu agresiunea, făcută de un elev din aceeaşi clasă.

Ei au anunțat că depun plângere penală. Părinții susţin că fiul lor a fost bătut pentru că nu ar fi vrut să închidă uşa clasei.

Bătaia, surprinsă pe filmare de alt elev

În filmarea începută înainte de bătaie se vede cum un băiat îi cere unui coleg, care stătea în bancă, să se ridice în picioare. Apoi îl împinge şi îl loveşte cu pumnii.

Victima se apără, dar este atacată de alţi doi colegi, care îl lovesc cu picioarele şi pumnii, în timp ce alţii încurajează bătaia.

Din cercetări a reieşit că, la o unitate de învăţământ preuniversitar din localitatea Lipova, trei minori cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani ar fi agresat un alt minor în vârstă de 14 ani.

 I-au provocat leziuni la nivelul capului, abdomenului şi membrelor inferioare„, a transmis IPJ Arad.

Cazul, în atenția Inspectoratului Școlar Județean Arad

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Marius Gondor, declarase, pentru Agerpres, că în şcoală s-a înfiinţat o comisie şi are loc cercetarea disciplinară.

Imagini care vă pot afecta emoțional:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Aproape 5 000 de kilograme de obiecte pirotehnice, confiscate în urma...

Poliţiştii din judeţul Ialomiţa au reuşit să indisponibilizeze 4.500 de kilograme de obiecte pirotehnice în urma unor ample percheziţii desfăşurate în municipiul Slobozia şi...