Iași: Trei fraţi, la un pas de tragedie! Aceștia au fost suprinși de incendiu în somn

Trei frați din comuna Trifești, județul Iași, în vârstă de 3, respectiv 4 ani, au fost suprinși de un incendiu în locuința lor în timp ce dormeau. Copiii au fost salvaţi de către localnici, care au pătruns în locuinţă şi i-au scos repede.

Ulterior, după sosirea pompierilor, cei trei au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, având arsuri pe 50% din suprafața corpului.

S-a deplasat TIM-ul şi EPA la un incendiu de locuinţă, au fost găsite două victime, copii conştienţi, cu arsuri de gradul 1,2, pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală, în regiunea toracică, la membrele superioare şi membrele inferioare”, a transmis Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi. 

Din primele informaţii, se pare că cei doi minori se aflau singuri acasă, împreună cu sora lor de 14 ani, părinţii fiind în Iaşi, la un proces. Fata de 14 ani a suferit doar arsuri uşoare la nivelul feţei şi se află în afara oricărui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...