Trei tronsoane de drumuri naționale au fost închise sâmbătă noaptea din cauza viscolului puternic

Infotrafic a transmis sâmbătă seară că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, au fost închise mai multe drumuri naționale.

Au fost închise următoarele tronsoane de drumuri:

  • DN2E85 Buzău – limita cu jud. Vrancea;
  • DN22 Râmnicu Sărat – limita cu jud.Brăila;
  • DN2 B Buzău – Brăila(jud. Brăila).

Polițiștii recomandă șoferilor să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze și să echipeze mașinile cu anvelopele de iarnă.

“Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

În condiții de trafic intens, păstraţi-vă calmul, respectați toate regulile de circulație şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.

În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza ploii/ceții/lapoviţei/ninsorii, folosirea luminilor de către toţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.

Curăţaţi farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare”, mai transmite Infotrafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...