Trenurile CFR Călători, care circulă între Gara de Nord şi Aeroport, vor opri şi în staţia Parc Mogoşoaia

Publicat: 03 iul. 2021, 15:30, de Roxana Roseti, în ACTUALITATE , ? cititori
Trenurile CFR Călători, care circulă între Gara de Nord şi Aeroport, vor opri şi în staţia Parc Mogoşoaia

Toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 6:00 – 23:00 spre şi dinspre Aeroportul Henri Coandă vor opri şi în staţia Parc Mogoşoaia, începând din 15 iulie, informează compania.

Durata unei călătorii pe distanţa Bucureşti Nord – Parc Mogoşoaia este de 11 minute, iar preţul biletului este de 4 lei, conform CFR Călători.

Mersul trenurilor CFR Călători spre şi dinspre Parc Mogoşoaia, ca şi biletele de tren pentru noua oprire, vor fi disponibile începând cu data de 15 iulie 2021 şi vor putea fi accesate pe www.cfrcalatori.ro de la aceeaşi dată. Trenurile CFR Călători care leagă Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale, oferind astfel pasagerilor mai multă mobilitate şi un program previzibil al orelor de plecare şi de sosire, potrivit operatorului.

Alternativă verde de transport

Călătoria cu trenul între Bucureşti şi Parc Mogoşoaia reprezintă o alternativă verde de transport, mai accesibilă din punct de vedere al costurilor şi mai rapidă pentru pasageri, fie în scopuri de afaceri sau navetă, fie recreaţionale. Biletele de tren se pot cumpăra online, de pe site-ul CFR, din aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online”; de la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj CFR Călători, cu emitere electronică a legitimaţiilor de călătorie sau de la automatele de vânzare bilete aparţinând CFR Călători.